tiistai 13. syyskuuta 2011

Liskohousut

Nyt kun nuo toiset liskohousut on päässeet lahjansaajalleen niin voi laittaa ne tänne blogiinkin. Näiden applikoinnissa olen käyttänyt vielä sitä vanhaa ompelukonettani.

Kaava kirjasta Ompele lapselle pehmeitä vaatteita neuloksista
Koko 80
Velourit Hanhelista, resorit muistaakseni metsolan
Lisko kuva googletettu (hakusana drawn lizard, tjsp..) ja suurennettu


En ikinä ois uskonut että selviän noista "sormien" palluroista..
 Tämän astetta haastavamman kuvan valitsinkin ihan harjoituksen vuoksi. Teoriassahan se oli pakko olla mahdollista onnistua, sillä olen nähnyt niin paljon monimutkaisempiakin aplikointeja. Joten ajattelin että kyllä se minultakin on mahdollista onnistua. 

Ensin tein pojalle nuo turkoosit housut ja sitten perään kun oli jo harjaantunut, niin uskalsin ruveta aplikoimaan myös lahjahousuihin samaista kuvaa.
Edestä
Näillä on kokoa 86/90

Takaa

Sivulta

Tämä aplikointi onnistuikin jo vähän siistimmin kun oli harjoitusta alla.

Paljon apua oli myös tuosta ompelukoneen jalasta, jonka hoksasin omistavani. Siitä näkee paljon paremmin tulevaa, ja ei tarvi niin summassa ohjata oikeaan suuntaan.

Ei ihan täydellistä mutta kelpaa minulle ja toivottavasti housulahjan saajallekin :)

5 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee :D Kohta olet umpikoukussa! :D Mä löysin kaupasta applikointiin sellaisen muovisen paininjalan, siis kokonaan läpinäkyvän. Se on ihan ok, sitä tarttee ihan pikkasissa kurveissa. Lisäksi on kait sellasia mitkä on edestä kokonaan auki. Sellanen olis paras, kun se muovi kuitenkin hiukan vääristää.

  VastaaPoista
 2. Doing applique around those fingers is not an easy task... but you did a very good job!
  Sue.

  VastaaPoista
 3. Lahjan saaja eikä lahjansaajan äitikään löytänyt mitään moitteen sanaa. Mutta niinkö oli puhetta, että omissa töissään sitä aina näkee miljoona virhettä ;) Hienot on ja testattukin jo on. Hyvät!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!