lauantai 10. syyskuuta 2011

Laminoi, laminoi, laminoi...

 Yhtenä päivänä otin oikein urakaksi tehdä loppuun ja laminoida kaikki kortit lorukorttivaihtoihin, joihin olen ilmoittautunut tällä erää. Suurin osa korteista on kyllä nyt menossa leivonta- ja ruokaohjekorttivaihtoihin, eikä ollut siis kuin vain yksi setti varsinaisesti lapsille suunnattuja lorukortteja.

Meinasi tehdä laminointi koneelle tiukkaa suoriutua yhden illan aikana noista kaikista korteista.. Taukoa piti välillä vähän pitää.


 Tuossa etualalla nuo peikot menee Örkit ja moroköllit-lorukorttivaihtoon, ja loput on sitten noita leivonta/ruokaohjekortteja.

Huhhuh, mutta kivannäköisiä noista vaan tulee laminoinnin jälkeen, ja kestää paremmin käytössäkin. Noille A5 kokoisille ruokaohjekorteille olen suunnitellut neuvolakorttikansien tapaista säilytyssysteemiä. Toinen vaihtoehto olisi esim. rei'ittää kulmasta ja laittaa narulla kiinni aina yksi setti.. mutta taidan tykätä mielummin niin, että saa sitten helposti yksittäisen kortin otettua.. 
Pitää vielä vähän mietiskellä..

3 kommenttia:

  1. Onpa tosiaan fiksun näköisiä reseptejä! Pysyy paremmin puhtaanakin, meillä kun tahtoo paperiresepteistä löytyä aina näytteet tarvittavista ainesosista ;)

    VastaaPoista
  2. Mä oon laittanut reseptit kansioon muovitaskuihin. Helppo kikka pitää ohjet puhtaana ja saa helposti sieltä otettua tarvittavan reseptin. Jaoin kansion vielä välilehdillä aiheittaan esim kakut, pääruoat jne :)

    VastaaPoista
  3. Tuo kansio systeemi kuulostaa kans kätevältä. Nuo laminoidutkin vois vaikka rei'ittää ja laittaa sellaisenaan pikku kansioon. Kiitos ideasta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!