lauantai 17. syyskuuta 2011

Kankainen lahjarasia

Kaksi työpäivää on takana ja huhhuh. Hengissä on selvitty ja poikakin on pärjännyt isin kanssa hyvin kotosalla. Tapana kun on viedä jotakin tarjottavaa aina silloin, kun palaa lomalta töihin, niin pitihän sitä itsekin jotakin kehitellä. Mikään kaupan valmispitko ei itseä houkutellut, mutta kun leipominenkaan ei voisi vähempää tällä hetkellä kiinnostaa. Suuri todennäköisyys olisi myös se, ettei leipomus olisi edes esittelykelpoinen. :) No, niinpä sitten päädyin ompelemaan karkkiviemisille kangaskorin, niin on ainakin jotakin itsetehtyä.

Tämän piti Happy Hostess gift box-ohjeen mukaan olla puolen tunnin pikatikki.. Minulla siihen meni kuitenkin kolminkertainen aika loppujen lopuksi, kun piti muutamaan kertaan ottaa jotakin kohtaa vähän uusiksi..

Lisäsin sisälle myös tuollaisen muovipinnan, niin on helppo pyyhkäistä puhtaaksi, jos tässä tulevaisuudessa on tarjolla muutakin kuin noita paperikarkkeja.
Rauhallista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea! Tuo muovipinta on hyvin näppärä idea. Tulee rasialle enemmän käyttömahdollisuuksia :)

  VastaaPoista
 2. Joo tosi hauska idea! Jouluksi juustokori mmmmm...

  VastaaPoista
 3. Mukava idea tämä! taidanpa kokeilla vastaavaa!

  VastaaPoista
 4. Ompas kaunis ja hauska idea!Löysin blogisi SINULLE-blogin tunnustuksen kautta ja jään saman tien lukijaksi, mielenkiintoisia juttuja sinulla täällä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!