lauantai 3. syyskuuta 2011

Pöllöä ja raitaa

Pari kukkaroa ja pussukkaa taas, koittakaa kestää. Ajattelin vähän koittaa tuhota noita puuvillakankaita tuolta kun uusiakin tuli jo napsuteltua (alesta tosin). Tämä pöllökangas ja vuorin raitakangas on kyllä niitä uusimpia ostoksia, mutta eikai se niin väliä missä järjestyksessä käyttää, kunhan käyttää. Nämäkin kankaat kun uhkaavasti meinasi jäädä vain ihastelukankaiksi tuonne hyllylle..
 Taaempana jättikukkaro ja edessä muokattu versio, enemmän omiin tarpeisiin sopiva. Voisikohan sitä nyt sanoa jo omaksi malliksi? En ole ihan varma kuinka paljon pitää muutoksia tehdä kaavaan ja ohjeeseen, että varsinaisesti voisi omaksi sanoa. Kenelläkään ajatusta asiasta?


Sitten muutama erikokoinen pussukka suuren käsityölehden ohjeella, oliko se nyt se SK 9/2006
 Tuossa taaemmassa on muuten muovitus, ihan helposti onnistui senkin laitto.

 Samalla sitten kun kankaita leikkelin, niin tein pari korttipussukkaa varastoon. Näihin pusseihin ei kyllä kauheesti saa kankaita menemään. Pitää varmaan miettiä muitakin käyttökohteita jos haluaa varastoja keventää..3 kommenttia:

 1. Hienoja pussukoita! Oletko koskaan kokeillut laittaa vuoria pul-kankaasta? Ajattelin, että sen voisi helposti pyyhkiä puhtaaksi meikkipussista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Pariin pussukkaan olen sitä pul kangasta aiemmin kokeillut, mutta oli jotenkin tosi nihkeää ommella, kun "tahma"puolta oli konetta ja paininjalkaa vasten. Toisin kuin esim vaipoissa on vaan jompaa kumpaa vasten.. Tuo muovitus mitä tein nyt niin oli aika kiva, kun jäi ommellessa sinne vuorikankaiden väliin eikä ollu nihkeää missään vaiheessa :) Joten vähän laiskuudesta ja pulin kalliudesta johtuen olen sen käyttämisen jättäny vähemmälle..

  VastaaPoista
 3. Voi ei, nuo ihastelukankaat on kyllä paha, paha juttu! :D Täyttävät kaapit eikä niistä muka raaski tehdä mitään kun pitäis keksiä se "täydellinen" kohde! :)

  Kivoja pussukoita kyllä, munkin pitäis alkaa harjottelemaan meikkipussien tekemistä joululahjoja varten :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!