torstai 22. syyskuuta 2011

Yksi pieni elefantti marssi näin...

 Tuota ihanaista norsupuuvillaa huusin Facebookin kangashamsterit ryhmästä. Jo huutaessani olin ajatellut sen tähän lorupussi käyttöön. Tykkään kuosista tosi paljon.
Alkuperäinen ohje pussiin on edelleen Grocery Bag Stuff Sack, jota olen muokkaillut sopivammaksi.

Pussi meni heti käyttöön. Postista kolahti jo vähän aika sitten villieläimet ja kotieläimet-lorukorttivaihtojen kortit ja ne on pyörinyt tuossa pöydällä, kun mitään paikkaa niille ei oikein ollut. Samaan pussiin kummatkin kortit nyt päätyivät, vaikka pussi onkin enemmän villieläimille sopiva.

Samalla kun sain akuuttiin tarpeeseen ommeltua tuon norsupussin, niin ajattelin "samalla vaivalla" surauttaa muutaman ylimääräisenkin. Nämä tuntuu olevan aika monikäyttöisiä pusseja moneenkin tarkoitukseen. Ei siis ole koskaan liikaa. Sitten kun nuo pääsee käyttöön, niin voin ottaa kuvaa vähän tarkemmin.


ps. Katja kävi vinkkaamasta kivoista blogiuutisista. Hänen Sinulle blogista löytyy minulle tunnustus! :) Kirjoittelen siitä erikseen ja enemmän vielä myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Sun postaustahti on hämmästyttävä!!! Ja ai että mä tykkään tästä sun "samalla vaivalla tulee muutama lisää" -tyylistä!
  T.nimim. 12-pipoa-tänä-aamuna-jämistä-surautellut-jolle-työkaverit-aina-nauraa,-että-kun-ne-tekee-yhden-tai-ehkä-kaks-niin-Pirkko-tekee-sata-:D

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä kuin edellinen, valtavasti ehdit tehdä kivoja juttuja! :) ihana tuo norsukangas kyllä!

  VastaaPoista
 3. Pirkko: Samasta vaivasta kärsitään :) 12 pipoa, juu ihan vaan ohimennen tuli ommeltua vai? Painotöitäkin sulta kyllä valmistuu aina sata kerralla sitten kun alkaa!

  Hanna: Kiitos! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!